Hopp til innhold

Våningshus i sveitserstil på Lampeland

La deg inspirere av sveitserstilen på denne familiegården i Lier
Inngangspartiet til denne sveitserboligen ønsker deg velkommen inn

Velkommen inn

Dette vakre inngangspartiet i sveitserstil ønsker deg velkommen inn.

Renoveringen av landbrukseiendommen Vestre Åsland på Lampeland er et prosjekt som ble sluttført i 2019. Våningshuset er opprinnelig konstruert i laftet tømmer, ikke ulikt andre bygninger fra denne tidsepoken. Stiltre har her levert blant annet kledning, sperrer, mønespir, søyler, rekkverk og omramminger.

Hovedbygningen fremstår i dag som en topp moderne bolig. Man har bevart den landlige sveitserstilen med moderne materialbruk og moderne bygningsmetoder på tilbyggene. Hovedhuset i gjennomført sveitserstil faller fint inn i det helhetlige miljøet på gårdsbruket.

Eiendommen består av flere bygninger med blant annet våningshus i sveitserstil, låve, stabbur og bryggerhus fra 1840. Våningshuset er renovert i flere omganger, der siste renovering ble ferdigstilt i 2019.

Lister i sveitserstil

Flott samspill

Våningshuset er i gjennomført sveitserstil. Her ser du et flott samspill mellom den doble døra, belistningen og panelen.

Huset fremstår med et herskapelig og rikt indre, uten at det går på bekostning av hjemmefølelsen. 

Eierne har valgt å ha en synlig tømmervegg i kombinasjon med sveitserstilen. Tømmerveggen viser husets lange historie, og gir samtidig en fin kontrast til de lyse omgivelsene. Se flere bilder lenger ned.

La deg inspirere av våningshuset på Vestre Åsland
Klikk på bildene for større visning

Kom i gang med ditt drømmeprosjekt

Send inn skjemaet nedenfor, så tar Anders eller Tom Erik kontakt med deg for å høre mer om prosjektet og hvor langt i planleggingen du har kommet. Vi kommer gjerne på befaring eller gir deg råd om hvordan du kommer i gang.