Hopp til innhold

Familiegård med sveitserhus

Inngangspartiet til sveitserbolig i Lier

Et unikt hjem med særpreg

Det startet med noen gamle bilder da sveitservillaen på denne vakre familiegården skulle renoveres.

Disse bildene og inspirasjon fra andre prosjekter, ble utgangspunktet for å gjenskape byggets fasade.

Husets hoveddel er fra 1880-årene, og representerer på mange måter den tradisjonelle sveitserstilen. Med store takutspring, krysspostvinduer, mønekryss og forseggjorte utskjæringer uttrykker boligen snekkerglede til fingerspissene. 

Gjennom renoveringen av dette generasjonshuset ble mye av boligens personlighet bevart. Resultatet er en tidløs nostalgi, en idyllisk og landlig følelse av tradisjon og trygghet.

Lister i sveitserstil og eksponert tømmervegg gir et spennende uttrykk

Den perfekte komposisjon

Mangfoldet utvendig får gjenklang i interiøret, hvor sveitserstilen kjennes igjen i lister, panel og dekor.

Her leker samtidig huset i spennende kontraster mellom det moderne og det tradisjonelle.

Eierne avdekket under rivingen flere flotte tømmervegger som de ønsket å bruke i den standen de var. På den måten har de klart å beholde noe av den opprinnelige laftingen fra 1880-tallet. De har også tatt i bruk flere gamle dører som kommer til sin rett sammen med de gylne tømmerveggene. Rammet inn av lister i sveitserstil gir dette et inntrykk av både luksus, trygghet og varme.

 

La deg inspirere av sveitserhuset i Lier
Klikk på bildene for større visning

Et hjem er mer enn fire vegger

I videoen over forteller eierne av den flotte sveitservillaen hvilke vurderinger som ble gjort, og hvilke valg som ble tatt, under renoveringsprosessen på familiegården i Lier. Bli med på besøk!

Kom i gang med ditt drømmeprosjekt

Send inn skjemaet nedenfor, så tar Anders eller Tom Erik kontakt med deg for å høre mer om prosjektet og hvor langt i planleggingen du har kommet. Vi kommer gjerne på befaring eller gir deg råd om hvordan du kommer i gang.