Hopp til innhold

Sveitserdekor

Sveitserhus med spesialproduserte detaljer

Dekorelementer til sveitserhus

Dekorelementene er sentrale i sveitserstilen; en stil som kjennetegnes ved utstrakt bruk av detaljer og som oser av snekkerglede. Innenfor sveitserstilen kan detaljenes utforming variere fra hus til hus, og ikke minst ut ifra hvilket geografisk område huset er bygget i.

Dersom du har et eldre sveitserhus er det ikke alltid så lett å finne detaljer som passer huset i hylla hos byggevarekjedene. Spesialtilpassing kan dermed være et godt alternativ for mange. Vi i Stiltre spesialproduserer dekorelementene til sveitserhuset, slik at du får noe som passer perfekt til husets egenart.

Blant dekorelementene vi gjerne spesialproduserer til sveitserhus finner du mønekryss, mønedekor, søyler, søyleknekter og sperreføtter og uthengssperrer i spesialdimensjoner.

Mønedekor i sveitserstil

Unik dekor med unike detaljer

Unik og spesiallaget dekor kan gi huset ditt den stemningen du ønsker. Vi i Stiltre sitter på mye erfaring og kompetanse knyttet til de gamle stilartene, blant disse sveitserstilen. Den tradisjonelle sveitserstilen er rik på detaljer, og det er ofte behov for å få spesiallaget noe som passer perfekt til husets egenart.

Det er viktig for sluttresultatet at detaljenes proporsjoner blir i henhold til husets. At alle husets detaljer drar i samme retning stilmessig er avgjørende for sveitserhusets helhetlige inntrykk.

Send oss en forespørsel