Hopp til innhold

Spesialproduksjon

Spesialproduksjon til Stigerboligen i Saggrenda

Når det du trenger ikke finnes

Ønsker du å få kopiert paneler, lister eller kledning som ikke produseres lenger? Eller er du ute etter noe helt spesielt? Stiltre lager alle typer spesialtilpasset listverk, innvendig panel og utvendig kledning.

Stadig flere ønsker noe annet enn standardmål på sine lister og paneler. Noen ønsker å sette sitt personlige preg på huset eller hytta, mens andre ønsker å friske opp huset sitt med nye og mer spennende materialer.

Spesialproduksjon til Stigerboligen i Saggrenda

Spesialhøvling

Moderne høvelteknologi gjør at vi kan lage særegne profiler på en effektiv måte. Selv for små volum kan vi lage nye profiler, eller kopiere gamle, uten at dette medfører store kostnader.

Vårt rikholdige arkiv inneholder mer enn 1000 ulike profiler som kan gjenbrukes til spesialproduksjon for nettopp deg. På bakgrunn av prøver eller eksakte tegninger i 1:1 kan vi lage nøyaktige kopier av gamle lister, paneler, kledninger, vannbrett og mer. Moderne utstyr gjør at vi raskt kan stille om for hurtig leveranse. Leveringstiden på spesialhøvling er vanligvis på to til tre uker.

Ta kontakt med oss eller din nærmeste forhandler for mer informasjon.|

Beiset panel gir en vakker struktur i treverket

Vakker struktur med beiset panel

Med beiset panel får du fram den vakre strukturen i treverket. Hos oss kan du velge akkurat den fargen som passer din stil og din bolig. Mange foretrekker å kjøpe malte eller ferdig beisede materialer til bolig eller hytte. Våre malte og beisede produkter kommer i noen standardfarger, men de kan også spesialbestilles i en hvilken som helst farge dersom du ønsker det.

Ønsker du beiset panel kan du velge mellom glatt og strukturbørstet. Strukturbørsting innebærer at strukturen i treet hentes frem ved at deler av sommerveden børstes vekk før panelene beises. Denne prosessen gir treet karakter og personlighet.

Spilehimling gir et rent uttrykk

Rent og moderne med spiler

En spilehimling eller en spilevegg gir et rent og moderne uttrykk. Med spilene skapes et unikt uttrykk som skiller seg ut. Vi spesialproduserer spiler som passer til din stil og din bolig.

Visste du forresten at spiler i taket er kjent for å gi god akustikk i rommet? 

Malmfuru gir et vakkert uttrykk

Tidløst og vakkert med malmfuru

Malmfuru er godt egnet til kledning på hus eller hytte, og gir et vakkert uttrykk. Malmfuruen er et naturlig, miljøvennlig materiale som varer, selv på værutsatte steder. Den naturlige impregneringen gjør at malmfuru krever lite vedlikehold. 


Visste du at det er lange tradisjoner for å bruke malmfuru i Norge?


Stiltre leverer malmfuru på bestilling, i valgfri profil.

Sveitserdekor og utskjæringer

Dekorelementene er sentrale i sveitserstilen; en stil som kjennetegnes ved utstrakt bruk av detaljer og som oser av snekkerglede.

Vi produserer bl.a. utskjærte sperrer og kantfreste stolper til verandabygg ette mål. Mønedekor eller kopi av gamle rekkverksbord er noen eksempler på hva vi kan lage for deg.

Send oss en forespørsel