Hopp til innhold

Hvem vi er

Hus i sveitserstil

God byggeskikk med Stiltre

Stiltre setter sin ære i å levere listverk, paneler og annet treverk tuftet på god byggeskikk. Vi holder til på Hostvedt i Kongsberg, og har cirka 12 ansatte. Historien til Stiltre strekker seg helt tilbake til 1946, men Stiltre i dagens form ble etablert i 1989.

Vi er opptatt av å levere trelast av høy kvalitet. I alle ledd, fra valg av leverandør til ferdig levert produkt, gjør vi hver dag valg som fører til at vi oppnår dette målet.

Stiltre september 2020

Våre produkter

Da vi startet opp i 1989 representerte våre produkter rokokkostil, klassisk stil og sveitserstil. Disse utgjør fremdeles kjernen i Stiltre-konseptet. Med utgangspunkt i originale paneler, lister og bygningsdetaljer fra de tradisjonelle stilartene har vi gjenskapt historisk tidsriktige produkter - riktige profiler og riktige dimensjoner.

De senere år har også spesialproduksjon blitt en viktig del av vår produksjon. Vi kan spesialprodusere nærmest alt, og rekonstruerer lister, paneler og dekor basert på tegning eller en bit fra gammel list. Stiltre-materialer kan du bestille eller kjøpe hos din trelastforhandler.

Våre ansatte

Stiltre Grace

Grace Sjøberg

Ordrebehandler
Telefon: 328 67 800
E-post: gs@stiltre.no
Stiltre Tom Erik Landemoen

Tom Erik Landemoen

Selger
Telefon: 913 63 614
E-post: tel@stiltre.no
Anders (1)

Anders Næss

Daglig leder
Telefon: 915 88 598
E-post: an@stiltre.no
Roy

Roy Kristiansen

Lagerleder
Asbjørn

Asbjørn Hannevold

Produksjonsleder
Telefon: 915 72 706
E-post: ah@stiltre.no
Sveinung

Sveinung Ruud

Produksjonsmedarbeider og høvelmester
Petter

Petter Danielsen

Produksjonsmedarbeider
Hans Fredrik

Hans Fredrik Hannevold

Produksjonsmedarbeider og altmuligmann
Telefon: 958 82 654
Håkon Næss, Lagermedarbeider Stiltre

Håkon Næss

Lagermedarbeider
Lars Henrik Gustavsen, Produksjonsmedarbeider

Lars-Henrik Gustavsen

Produksjonsmedarbeider

Stiltre gjennom 30 år

Stiltre har sin opprinnelse i en gammel gårdssag som ble satt opp i 1946. Det fantes mange slike sager i bygdene i gamle dager, og de ble hovedsakelig brukt til skjæring av lokalt tømmer. 

Sentralisering gjorde at de små sagene forsvant i tur og orden. Hannevold Sag, Stiltres forløper, kunne ha lidd samme skjebne. Lokale ressurspersoner med kompetanse innenfor trelast, høvling, byggeskikk og stilhistorie registrerte at riktige produkter til rehabilitering av hus var mangelvare i markedet. Dermed kom det et skifte, og Stiltre ble etablert i 1989. 

Vil du vite mer om historien til Stiltre?

Send oss en forespørsel