Hopp til innhold

Proff


For oss i Stiltre er byggmestere, proffselgere og arkitekter viktige samarbeidsaktører i kundereisen.

Illustrasjon Befaring

Fagrådgivning og befaring

Skal du pusse opp eller sette i stand et hus i en at de gamle, norske byggestilene? Vi bistår gjerne deg som proff med fagkompetanse inn mot ditt spesifikke prosjekt.

Illustrasjon Pakking Og Leveranse

Pakking og leveranse

Etter at produktene er ferdig produsert går veien til lageret og videre ut til kunde.

Illustrasjon Kvalitet

Kvalitet

Vi legger stor vekt på grundig utvalg av materialer og produksjonsprosesser for å sikre holdbarhet, pålitelighet og estetisk appell i våre produkter.

Illustrasjon Forhandlere

Forhandlere

Vi er stolte av å samarbeide med noen av de beste forhandlerne i bransjen. Våre forhandlere er nøye utvalgt basert på deres ekspertise, dedikasjon og kundeservice.

Illustrasjon Dokumentasjon

Dokumentasjon

I Stiltre er vi opptatte av å levere produkter av høy kvalitet og sikre at våre kunder har tilgang til relevant dokumentasjon.

Illustrasjon Bruksanvisninger

Bruksanvisninger

Våre bruksanvisninger er grundig utarbeidet og gir trinnvise veiledninger, illustrasjoner og nødvendig informasjon for enkel montering.

Friis Arkitekter

Et solid samarbeid 
med Friis Arkitekter

Har du behov for arkitekt? Vi hjelper deg gjerne i å velge riktig arkitekt til ditt prosjekt, eller jobbe sammen med den du allerede samarbeider med. Vi har et etablert samarbeid med Friis Arkitekter, og vi kan sammen vise til flere vellykkede prosjekter.

For renoveringsprosjekter, spesielt de med verneverdi, er det avgjørende å få profesjonell hjelp til å skape et tidsriktig uttrykk for overflater og synlige bygningsdeler. Arkitekten fra Friis Arkitekter, Ruth Une, deler gjerne sin ekspertise for å sikre at prosjektet får den ønskede estetiske og funksjonelle kvaliteten.

Send oss en forespørsel