Hopp til innhold

Fagrådgivning

Er du byggmester eller proffselger?

Skal du pusse opp eller sette i stand et hus i en at de gamle, norske byggestilene? Vi er din partner, og bistår gjerne med fagkompetanse inn mot dine kunders spesifikke prosjekter.

Som spesialister på produkter og løsninger innen klassisk-, jugend-,
rokokko- og sveitserstil, ønsker vi i Stiltre å hjelpe deg med å finne løsninger som passer for kundene dine. Slik sikrer vi sammen et helhetlig, smakfullt uttrykk med praktisk gjennomførbare løsninger.

Proffselger Lars Bekkevar Ved Byggmakker Kongsberg
Siljan Prestegaard Befaring

Stiltre - din rådgiver
under byggeprosessen

Ønsker du hjelp til å finne løsninger som passer kundens prosjekt? Vi har spesialkompetansen! Helt siden oppstarten i 1989 har vi spesialisert oss på produkter som passer de gamle, norske byggestilene. Stiltre-produktene er tuftet på god byggeskikk, og er historisk og stilmessig riktige.

Trenger du noe som ikke finnes, så kan vi
spesialprodusere det for deg.

Hør fra en byggmester

Hyttegata 25 på Kongsberg har Njål og Gudrun totalrenovert en gammel, ærverdig Sveitserbolig fra 1750. Den er nå blitt tilbakeført i sin tidligere prakt. 

Det er entreprenøren ByggSpiten AS ved Gard Spiten som har hatt ansvaret for ombyggingen.

«Det har vært et omfattende prosjekt. Å skulle tilbakeføre noe som har vært kladdet på opp gjennom historien har bydd på sine utfordringer. For
oss var det helt avgjørende å jobbe tett med Stiltre rundt valg av materialer og løsninger. Anders har blant annet vært med oss på befaringer, i møte med arkitekt og i dialog med riksantikvaren.»

Hyttegata Prosjekt
Anders Viser Frem Brosjyre

Anders Næss, daglig leder og fagrådgiver i Stiltre

Anders begynte som ekstrahjelp hos Stiltre allerede som 15 åring, og har siden 2012 vært daglig leder. Han er lidenskapelig opptatt av trehus og tradisjonsrike byggestiler. Anders har lang erfaring med å gi faglige råd ved renoveringsprosjekter og nybygg.

I tillegg til en rekke Stiltre-prosjekter, har Anders også hatt flere byggeprosjekter på hjemmebane. Han mottok Bevaringsprisen fra Kongsberg kommune i 2017.

Som byggmester og proffselger er du velkommen til å kontakte Anders angående ditt byggeprosjekt.

Send oss en forespørsel