Hopp til innhold

Spesialhøvling

Stilfullt og unikt i Stigerboligen på Saggrenda

Når det du trenger ikke finnes

Ønsker du å få kopiert paneler, lister eller kledning som ikke produseres lenger? Eller er du ute etter noe helt spesielt? Stiltre lager alle typer spesialtilpasset listverk, innvendig panel og utvendig kledning.

Stadig flere ønsker noe annet enn standardmål på sine lister og paneler. Noen ønsker å sette sitt personlige preg på huset eller hytta, mens andre ønsker å friske opp huset sitt med nye og mer spennende materialer.

Selv i landets mest rikholdige byggevarehus finner du ikke alltid det du er på jakt etter. En gammel listeprofil, en paneltype som ikke er i produksjon lenger, eller en helt spesiell panel eller list. Løsningen blir da spesialhøvling.

Vi er opptatt av å levere trelast av høy kvalitet. I alle ledd, fra valg av leverandør til ferdig levert produkt, gjør vi hver dag valg som fører til at vi oppnår dette målet. Les mer om kvaliteten på produktene våre her.

Spesialhøvling på Stiltre

Personlig preg eller kopi av noe gammelt

Stiltre tilbyr spesialhøvling for deg som trenger å få kopiert paneler, lister og kledning som ikke produseres lenger - og for deg som er ute etter noe helt spesielt. Vi lager alle typer spesialtilpasset listverk og paneler for innvendig og utvendig bruk.

Moderne høvelteknologi gjør at vi kan lage særegne profiler på en effektiv måte. Selv for små volum kan vi lage nye profiler, eller kopiere gamle, uten at dette medfører store kostnader.

Vårt rikholdige arkiv inneholder mer enn 1000 ulike profiler som kan gjenbrukes til spesialproduksjon for nettopp deg. På bakgrunn av prøver eller eksakte tegninger i 1:1 kan vi lage nøyaktige kopier av gamle lister, paneler, kledninger, vannbrett og mer. Moderne utstyr gjør at vi raskt kan stille om for hurtig leveranse. Leveringstiden på spesialhøvling er vanligvis på to til tre uker.

 

Se spesialproduserte kopier av lister og panel nedenfor
Klikk på bildene for større visning

Spesialprodusert spilehimling fra Stiltre

Rent og moderne med spiler

Med spiler skaper du et rent og moderne uttrykk, som skiller seg litt ut. Spiler brukes som regel i taket, hvor det kalles en spilehimling, eller på en eller flere vegger. Mulighetene er mange.

Spiler finnes ikke i vårt standardsortiment, men vi spesialproduserer gjerne spiler som passer til din stil og din bolig. Her kan du velge de dimensjonene som passer deg. Både spilenes tykkelse og avstanden mellom spilene kan tilpasses i hvert enkelt tilfelle. Spiler kan leveres med eller uten overflatebehandling.

Har du glatte vegger kan spilene være med på å bryte opp, enten i form av spilepanel på en av veggene eller som spilehimling, og gi et spennende uttrykk.

Spiler kan gjerne brukes i større rom, fordi det er med på å gi god akustikk i rommet.

Send oss en forespørsel