Hopp til innhold

Opplever økende etterspørsel etter spesialproduserte materialer

Proffselger Lars Bekkevar ved Byggmakker Kongsberg

Økende etterspørsel etter spesialproduserte materialer

- Som proffselgere må vi trekke på kompetansen rundt oss. Spesialprodusert treverk og materialer i bestemte stiler opplever vi økende etterspørsel etter. Da er fagkompetansen til Stiltre på Kongsberg vel verdt å ha med seg, sier proffselger ved Byggmakker Kongsberg, Lars Bekkevar.

Listverk ved Byggmakker Kongsberg

Som et fagorgan

Helt siden oppstarten på slutten av 80-tallet har Stiltre spesialisert seg innen gamle stilarter og reproduksjon av disse.

Finn ut mer om Stiltre her.

Stiltre jobber tett sammen med både byggevarenæringen, entreprenører og arkitekter, og har stor kompetanse innenfor stilarter som klassisk-, sveitser-, rokokko- og jugendstil.

Les mer om de forskjellige stilartene her.

- Når en kunde kommer til oss i Byggmakker med et prosjekt som er litt utenom det vanlige er det ofte Stiltre som må komme på banen. Dersom noen skal totalrenovere et gammelt hus i original stilart, eller skal å bygge nytt hus i en bestemt stil, er det også høyaktuelt å bruke Stiltres produkter og kompetanse. 

- Vi har ofte med oss fagfolkene fra Stiltre når vi er ute på de litt mer spesielle prosjektene. Da får vi, og ikke minst kundene, et helt annet grunnlag for å ta de riktige og gode avgjørelsene om materialvalg, bevaring og forskjellige løsninger, forteller Bekkevar.  

Spesialprodusert listverk

Får et bredere sortiment

Lars mener at samarbeidet med blant annet Stiltre bidrar til at Byggmakker Kongsberg kan ha et langt bredere produktutvalg i sine hyller.

- Som proffselger er det veldig betryggende å vite hvem du skal henvende deg til når noen skal sette i stand et gammelt hus i sveitser- eller jugendstil.

- Å reprodusere materialer i gammel stil og utforming er det ikke så mange som driver med lenger. Så lenge jeg har en liten plankebit så klarer Stiltre å lage nye, helt identiske kopier, poengterer Bekkevar.

Les mer om spesialproduksjon her.

Godt samarbeid mellom Byggmakker Kongsberg og Stiltre

Mer enn bare en leverandør

Byggmakker Kongsberg og Stiltre har relasjoner som strekker seg langt tilbake i tid. Daglig leder i Stiltre, Anders Næss, forteller at det handler om å benytte seg av hverandres styrker.

- Å ha et godt samarbeid med byggevarehusene er ekstremt viktig for oss hos Stiltre. Vi er ikke bare en leverandør, men ønsker også å bidra til å gi byggevarehusene det lille ekstra i form av kunnskap og gode råd. Dette er årsaken til at vi ofte er ute på prosjektene i samarbeid med byggevarehus, sluttkunde og entreprenør.

- Så er det også viktig for oss å sørge for at byggevarehusene er oppdatert på hva vi kan levere. Både materialvalg, spesialproduksjon og ikke minst kunnskap innenfor de forskjellige stilartene, avslutter Næss.

Les om noen av prosjektene Stiltre har vært med på her.

Kom i gang med ditt drømmeprosjekt

Send inn skjemaet nedenfor, så tar Anders eller Tom Erik kontakt med deg for å høre mer om prosjektet og hvor langt i planleggingen du har kommet. Vi kommer gjerne på befaring eller gir deg råd om hvordan du kommer i gang.