Hopp til innhold

– En trygghet for oss at alt alltid er i orden

Maxbo Rjukan og Stiltres samarbeid startet i 2008: – En trygghet for oss at alt alltid er i orden

– Vi er løsningsorienterte sammen, smiler Jørn Anders Brunsvik, proffselger hos Maxbo Rjukan.

 

Jørn Anders har jobbet hos Maxbo Rjukan siden oppstarten i 2008. Han beskriver samarbeidet med Stiltre som godt.

– Samarbeidet med Stiltre startet umiddelbart etter oppstarten av butikken. Det føles trygt å ha en leverandør som Stiltre i ryggen. Vi kan være sikre på at de alltid leverer både på produkt, service, og god kvalitet.

Leverer mye til hyttemarkedet 

Nylig har de to bedriftene samarbeidet om å levere ytterkledning og panel til flere hytteprosjekter på Gaustablikk.

– Det som er så fint med Stiltre er at de kan levere det vi ønsker. Hvis kunden kommer med spesielle ønsker, eller særegne behov, så løser Stiltre det. Jeg liker å si at vi er løsningsorienterte sammen, forteller Brunsvik.

På en hytte rett i nærheten av Gaustatoppen har Stiltre i samarbeid med Maxbo Rjukan levert innvendig kledning, spesiallagde lister og vindusomramminger. Helt etter kundens egne mål og ønsker.

 

Rett i nærheten står 16 splitter nye utleiehytter med kledning fra Stiltre.

– Faktisk har Stiltre og Maxbo sammen utviklet en egen kledning kalt "mårkledning". Den ble laget tilbake i 2008, men vi selger mye av den fortsatt, smiler Jørn Anders.

– Gode relasjoner er viktig 

For Maxbo er det viktig å være pålitelige og ha god kundeservice.

– Det viktigste for oss når vi velger leverandører er at de er til å stole på. Det er Stiltre. Når de sier tre ukers leveringstid, går det tre uker, ikke fire eller seks uker. Det gjør at vi kan levere til forventningene til kundene, og det gjør at vi kan føle oss trygge og stole på Stiltre som leverandør.

For Tom Erik Landemoen, selger for Stiltre, er det tette og gode samarbeidet viktig.

– Det blir noen timer på telefon hver måned. Vi er veldig glade i å ringe hverandre. Det er hyggelige folk her oppe. Vi fant tonen med en gang. Gode relasjoner til kundene våre er viktig for oss. Det skaper fornøyde kunder, smiler Tom Erik.

 

Rjukan har en helt spesiell stil og flere hus er underlagt verdensarven. Det betyr at det må leveres på spesialproduksjon.
Klikk på bildene for større visning

Send oss en forespørsel