Hopp til innhold

Klassisk gårdsromantikk

Klassisk hus på landet

Romantisk hus på landet

I dette romantiske huset føres gamle tradisjoner videre - tro mot den klassiske byggestilens særpreg.

Huset er satt opp i 1986, men er tegnet og bygget i en stil som gjør at det ser eldre ut og passer inn i et gårdsmiljø. Kunnskap og erfaring ble viktig da boligens fasade skulle restaureres i 2016. Det handlet da om å fange stilartens tidløshet, og samtidig tilpasse uttrykket etter kundens smak og ønsker for å skape drømmehuset. Prosjektet er et godt eksempel på hvordan du som kunde er med på reisen når du skal skape ditt hjem. 

Boligen ble ført tilbake til gammel stil av eierens glødende interesse for å pusse opp og ta vare på gamle hus. 

Den klassiske byggestilen er tidløs og byr på rene detaljer. 

Koselig inngangsparti i klassisk stil

Naturlig vakkert

Det landlige huset er kledd med tidsriktig lektekledning og klassiske lister på vinduene. Nye paneler henter fram husets harmoniske sjarm, og et naturlig sollys slippes inn gjennom husets mange vinduer. Naturlig vakkert fremstår huset både lunt og personlig.

Husets symmetri i fasade og bygningskropp, halvt valmet og bratt tak og smårutete vinduer, gir en følelse av en helhetlig klassisk stil. Boligen er krydret med vakre signaturelementer og fordelen med et slikt hus er at det aldri går av moten. 

Ved det koselige inngangspartiet står gamle bruksgjenstander nøysomt plassert inntil en stilren fasade. Det gir deg følelsen av et hjem, og ikke bare et hus. Her kan du sitte en sensommerkveld, lukke øynene og kjenne deg tilstede og bare være. 

Kledning i duse farger, dobbeltdør med store vinduer og vakre blomster ønsker deg velkommen. 

Bildegalleri
Klikk på bildene for større visning

Kom i gang med ditt drømmeprosjekt

Send inn skjemaet nedenfor, så tar Anders eller Tom Erik kontakt med deg for å høre mer om prosjektet og hvor langt i planleggingen du har kommet. Vi kommer gjerne på befaring eller gir deg råd om hvordan du kommer i gang.