Hopp til innhold

Klassisk hus i landlige omgivelser

Klassisk hus i landlige omgivelser

Vakkert og stilrent med små finesser

På dette gårdsbruket finner du et klassisk hus med særpreg og sjarm, med skogen som nærmeste nabo. 

Det vakre og stilrene huset er totalrenovert i moderne tid, og speiler 1800-tallets byggetradisjoner. Med et hus rikt på tradisjoner ble det viktig for eierne av dette huset å hente inn den riktige kompetansen, for å kunne gjenskape husets opprinnelige preg - med en moderne vri.

Ved første øyekast lar dette huset deg hvile blikket på rene flater. Kommer du nærmere ser du snart de unike detaljene, som speiler husets sjel. Hvite karmer mot en mørk dempet vegg skaper et blikkfang som fremhever vindusomrammingenes detaljer. 

Med små finesser og de rette fargevalgene faller huset naturlig inn i det vakre landskapet rundt. 

 

Lister og omramming i klassisk stil

Det vakre i det klassiske

Klassisk vindusomramming gir et rent og vakkert uttrykk.

Her ser du hvordan husets slette vegger setter vindusomrammingen og dens detaljer i fokus. 

Finn mer informasjon om klassisk vindusomramming her.

Valget av husets klassiske stil ble gjort i samråd med en bygningsvernkonsulent. Det ble lagt vekt på å velge komponenter som gir et mest mulig riktig uttrykk, både i panel, omramming av vinduer og listverk. 

De klassiske husene er en del av det norske landskapsbildet, og gir en følelse av landlig idyll. Kjennetegn ved den klassiske stilen er at den tar i bruk rolige, stramme former og rene plan. Klassiske hus er enkle og stilrene. Fasadene er tidløse, men samtidig forankret i den norske byggestilen. 

La deg inspirere av de klassiske detaljene
Klikk på bildene for større visning

Kom i gang med ditt drømmeprosjekt

Send inn skjemaet nedenfor, så tar Anders eller Tom Erik kontakt med deg for å høre mer om prosjektet og hvor langt i planleggingen du har kommet. Vi kommer gjerne på befaring eller gir deg råd om hvordan du kommer i gang.