Hopp til innhold

Moderne hytte på Gaustablikk

Beisa panel og lister gir lun hyttestemning

Det tradisjonelle møter det moderne

Det nye og minimalistiske møter det tradisjonelle i denne hytta på Gaustablikk, og gir et flott samspill.

Hytta er bygget i moderne stil, mens materialvalget er tradisjonelt. Her er det en minimalistisk stil hvor detaljene ikke fremheves.

Innendørs finner du beisa paneler og listverk i heltre, begge i en moderne utforming uten detaljer. Sammen med helstavs parkett gir dette en lun hyttestemning, som brytes opp av de store vinduene med en fantastisk utsikt. 

Les mer om beisede og overflatebehandlede trematerialer her. 

Utvendig er det søyleløse, svevende balkonger, og ikke noe takoverbygg. Malmfuru passer til denne type hytte, og er også foretrukket av arkitektene bak denne hytta. Stiltre har levert både kledning og takbord i malmfuru. Dette er svært varige materialer. 

Geir Lien i Gaustatoppen Hytteservice AS

Hyttetun med hytter i moderne stil

Hytta vi har besøkt ble ferdigstilt i april 2019, og er en del av et hyttetun på 12 hytter beliggende på Gaustablikk.

Alle hyttene kommer i den samme moderne stilen. Geir Lien i Gaustatoppen Hytteservice AS har bygget hyttene, og forteller at materialvalg er gjort i tett samarbeid med arkitekt. 

- Vi hadde tett dialog med arkitektene da vi valgte materialer. Malmfuru er stilmessig et riktig produkt for slike type hytter, og er også foretrukket av arkitektene bak denne hytta, forteller Geir.

Les mer om malmfuruas unike egenskaper her.

Videre forteller Lien at han er kjent med at Stiltre leverer produkter av god kvalitet. Dette er en av grunnene til at materialer fra Stiltre ble valgt til akkurat dette prosjektet.

La deg inspirere av den moderne hytta på Gaustablikk
Klikk på bildene for større visning

Kom i gang med ditt drømmeprosjekt

Send inn skjemaet nedenfor, så tar Anders eller Tom Erik kontakt med deg for å høre mer om prosjektet og hvor langt i planleggingen du har kommet. Vi kommer gjerne på befaring eller gir deg råd om hvordan du kommer i gang.