Hopp til innhold

Beiset panel fremhever treverkets struktur

Beiset panel gir vakker struktur

Vakker struktur i treverket

La de vakre strukturene i treverket komme til sin rett med beiset glattpanel og listverk. Beiset panel og listverk har blitt svært populært, og er med på å gi overflaten liv og variasjon.

Ved industriell påføring av beisen får du en vakker og jevn overflate. Mange foretrekker derfor å kjøpe beisede trematerialer til bolig eller hytte. Eksempler på produkter vi ofte leverer overflatebehandlet er panel og listverk.

Våre beisede glattpanel leveres med 18 millimeters tykkelse, sortert og av god Stiltre-kvalitet.

Stue med beiset panel og listverk

Velg den fargen du ønsker

Velger du overflatebehandlet treverk unngår du krympestriper og sparer tid. Samtidig kan du sette ditt preg på resultatet i form av fargevalg. Vi leverer både børstet og glatt panel, beiset i fargene Drivved, Setergrå, Sjøsand, Shabby eller hvitlasert.

Tilhørende listverk leveres også ferdig beiset. Dersom andre farger er ønsket, leveres dette på bestilling. Hos oss kan du velge akkurat den fargen som passer din stil og din bolig.

Ved å velge ferdigbeiset interiør kan du spare tid og penger, og i tillegg oppnå et bedre resultat enn ved manuell beising.

Minimalistisk hytte på Gaustablikk

Denne hytta har en minimalistisk stil hvor detaljene ikke fremheves. Her kommer strukturen i den beisede panelen til sin rett.

Send oss en forespørsel