Hopp til innhold

Stiltre inviterte til fagdag

Maxbo Stiltre Bedriftsbesøk Nøtterøy 39

Fagdag hos Stiltre: – Vi ønsker å bli bedre kjent med kundene

I midten av august inviterte Stiltre Kongsberg proffselgerne fra Maxbo Nøtterøy til fagdag og bedriftsbesøk. 

– Målet er å bli bedre kjent med kundene, samt at de skal bli bedre kjent med Stiltre og hva vi kan tilby. Vi ønsker også å få vist frem produkter vi produserer, som de kanskje ikke visste om fra før, forklarte Anders Næss, daglig leder for Stiltre. 

Maxbo Stiltre Bedriftsbesøk Nøtterøy 9

Roser Stiltre etter vellykket bedriftsbesøk i Kongsberg

En gjeng proffselgere fra Maxbo Nøtterøy tok turen til Kongsberg for å lære mer om Stiltres historie, produksjonslinjen og hva Stiltre kan tilby som leverandør. 

– Det var laget et flott opplegg for oss hos Stiltre. Vi fikk en god gjennomgang og diskusjon rundt produktene Stiltre leverer, forteller varehussjef, Maxbo Nøtterøy, Odd E Eilertsen.

– Man lærer mye av å være på tur sammen

Odd E Eilertsen var strålende fornøyd med bedriftsbesøket hos Stiltre og resten av dagen i Kongsberg.

– Det var flott å få komme på besøk til en så tilpasningsdyktig bedrift, som kan lage nesten alt man ønsker seg på kun kort tid, forteller varehussjef på Maxbo Nøtterøy, Odd E Eilertsen. 

Han var tydelig imponert over hva Stiltre har fått til, og skryter av arrangementet. 

– Det er bra for oss forhandlere å ta med kunder på slike turer for å se på ulike bedrifter. Man lærer mye av å være på tur sammen. Slike dager knytter kunde-leverandørkontakten tettere sammen og gjør relasjonen mellom selgere og leverandører gode, noe som er svært viktig for videre samarbeid. 

Maxbo Stiltre Bedriftsbesøk Nøtterøy 11
Maxbo Stiltre Bedriftsbesøk Nøtterøy 40

Dagen var lagt opp med faglig samling med lunsj hos Stiltre, hvor leverandører og kunder fikk snakket om, og diskutert ulike måter og behandle materiale på, pakketeknikk av trelast og mye annet spennende.

Videre gikk turen inn i produksjonen, hvor man fikk et innblikk i selve hjerte av Stiltre.

– Det var veldig spennende å få se produksjonen, og lære hvordan det gjøres, sier Eilertsen.

– Det er alltid interessant å få gode diskusjoner rundt produkt, produksjon og kvalitet

Etter omvisning og faglige diskusjoner, gikk turen til Vestsiden for å se på ulike byggeskikker, samt en omvisning i Kongsberg kirke og på Norsk Bergverksmuseum.

– Det var svært interessant for våre byggmestere å få besøke kirken og se på ulike gamle byggeskikker. Alt i alt en svært fin og lærerik dag, oppsummerer Eilertsen.

Maxbo Stiltre Bedriftsbesøk Nøtterøy 31

Anders Næss, daglig leder for Stiltre er strålende fornøyd med dagen og takker Maxbo Nøtterøy for et hyggelig besøk.

– Det er alltid interessant å få gode diskusjoner rundt produkt, produksjon og kvalitet. Det var også gøy å få vist frem den fine byen vår med spennende byggeskikk. Vi har tanker om å invitere flere av våre kunder til noe tilsvarende, avslutter Næss.

Maxbo på bedriftsbesøk hos Stiltre
Klikk på bildene for større visning

Send oss en forespørsel